Antti-Jussi Marjamäki

Ammatillinen tukihenkilö, Satakunta

Olen ammatillinen tukihenkilö sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (koulutuksessa). Ammatillisen tukihenkilön työnkuva vaihtelee tuettavan tarpeiden mukaan. Tukihenkilö voi esimerkiksi kuunnella huolet ja murheet, kannustaa harrastuksiin, tukea koulunkäyntiä, olla leffaseurana, toimia "isosiskona tai -veljenä", viedä luontoretkelle tai muuta vastaavaa. Ammatillinen tukihenkilö voi toimia myös itsenäistyvän nuoren tukena asumisen harjoittelussa, koulutuspolulla ja työllistymisessä. Palvelu on tarkoitettu lähinnä sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakkaina oleville lapsille ja nuorille.

Aiemmin olen toiminut mm. nuorten työvalmentajana ja ohjaajana eri hankkeissa vuosien 2018-2023 aikana. Lisäksi ryhmänohjaajana minulla on vuosien monipuolinen kokemus eri ikäisten asiakkaiden kanssa työskentelystä (teatteriryhmät, elokuvaryhmät, valokuvauskurssit jne.).

Pohjakoulutukseltani olen filosofian maisteri, lisäksi suoritettuna on kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (2020-2021) sekä ammatillinen tukihenkilö -koulutus (v. 2022). Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi valmistun marraskuussa 2023.

p. 045 114 4420

antti-jussi.marjamaki@psykoterapiakeskusvia.fi
https://compassipalvelut.com/