Kaisu Lanki

Psykoterapeutti, Pori

 

Olen perhepsykoterapeutti, paripsykoterapeutti, Theraplay- ja EMDR- terapeutti (myös lapset ja nuoret) sekä työnohjaaja. Työskentelen mielelläni niin yksilöiden kuin parien ja perheiden kanssa. Erityisosaamisaluettani ovat sijoitetut ja adoptoidut lapset ja heidän kanssaan arjessa elävät aikuiset. Varhaisen vuorovaikutuksen tutkimiseen ja hoitamiseen olen hankkinut lisäkoulutusta MIM-arviointiin ja WMCI-arvioihin. Työtäni ohjaavat kiintymyssuhdeteoriat, traumaterapioiden viitekehykset ja vakauttava työote.

Aiemmin olen työskennellyt aikuispsykiatriassa osasto- ja poliklinikkatyössä sekä lastenpsykiatrian poliklinikalla. Työkokemusta minulla on karttunut myös Satasairaalan sosiaalipalveluissa, Antinkartanon erityisosaamiskeskuksessa, ensin kehitysvammaisten mielenterveyshankkeen parissa sekä myöhemmin Taika-hankkeen parissa. Hanketyön lisäksi työskentelin noin 2 vuoden ajan asiakastyössä kehitysvammaisten ja nepsy-asiakkaiden sekä heidän perheidensä parissa.

Vastaanotan mielelläni myös luento- työnohjaus- ja konsultointipyyntojä, lisäksi palveluihini kuuluu sijaisvanhempien ja lastensuojelulaitosten henkilökunnan yksilötyönohjaus ja työnohjaus- ja koulutusryhmien pitäminen sekä systeemisissä tiimeissä mukana oleminen.

0440-849118

kaisu.lanki@psykoterapiakeskusvia.fi

Kela-korvattavuus pari- ja perheterapiaan